Mo renovate Blog tp malas

sa kira mau kasi cantil lagi bah blog sa tapi kan saya rasa malas betul. pastu mo cari lagi mana yang cantik, mana yang sesuai. sa namau yang berbunga2 sebab itu bukan peribadi sa. aiseh. td sa imbas2 seja tu template suma berbunga2 terus malas suda sa pasal patah suda kan semangat sa.

Tujuan entry ini ialah untuk kasi semangat sa atau kasi self awareness bah sebab sa mo kirayou2 mo cantik blog kan? maka sa sendiri jarang buka blog sa. apa lagi mo update. tapi tiapa, cantik blog, sendiri senang hati.

Ok, sa akan ingat post ini dan sa akan keep in mind supaya sa akan mengintai masa lapang untuk kasi cantik blog. kalau dulu friendster pun sa malas betul. tapi akhirnya sa dpt juga kasi mantap fs sa kan? hoho...sa mo buat post2 lain sebab sa boring. (tapi template mls mo buat)

0 comments:

Click To support kama....

About Me

My photo
Penampang Sabah, disanalah tumpahnya darah saya. aiasehmen.... berminat dalam bidang nyanyian dan hiburan. walau apapun, tak kenal makan tak cinta...

Pengalaman mengajar kita....

Buat pertama kalinya saya mula menulis blog untuk tatapan semua......pandai2 suda. tapi nda pa. segala informasi dan cerita pengalaman hidup bukan sahaja untuk dijadikan pedoman untuk diri sendiri tapi juga untuk yang lain. terutama sekali bila kita jatuh dan bangun semula. kerna itulah....hari kita x selalu indah....malah keburukan itu datang dri kita sendiri

Chat ja la....