friendster or facebook?


hahaha.....sepa masi men friendster? well, cuba kamu bg ada brapa bnyak beza friendster dgn facebook? (Fs & fb). Byk kan? org ckp, sepa yg masi lg men friendster tu ketinggalan. ok sa agree....

apa beza fb dgn fs?

fs leceh dan selalu slow. fb, alrigt

fs teda wall, fb ada

fs klu user uplod gmbr ka, mengambil masa untuk appear up. fb, ontime

fb buli chat, fs nda buli.(pernah ada live chat tp skjap saja. nda laku mngkali)

facebook very well organized, fs lintang pukang nda teratur.

fs femes among asia's users, facebook, worldwide...

fs has bad notification-not detailed. fb-good.....

but there must be some advantages of fs......takkan lah buruk saja.

1) fs can customize users profile

2) can view anoynmous's profile-certain profile.

that's all......sbb tu la masi ada yang masi tertinggal d fs ni. hehehe tp sa masi lg bah men fs sbb xkan mo buang tu profile kan? tp jarang sgt la.....sbb teda lg yg men fs, jd klu bg komen pun xda yang mo balas. hmmmm walauapapun, terpulanglah. mungkin fs sndiri has a diffrent view from the other users.....blom lg sa try twitter. tp sa rasa twitter, myspace and facebook ni sma level la....

1 comments:

org sabah December 1, 2009 at 10:14 PM  

hmmmm sama la. sa pun masi lagi men friendster ni. nanti sa try la facebook

Click To support kama....

About Me

My photo
Penampang Sabah, disanalah tumpahnya darah saya. aiasehmen.... berminat dalam bidang nyanyian dan hiburan. walau apapun, tak kenal makan tak cinta...

Pengalaman mengajar kita....

Buat pertama kalinya saya mula menulis blog untuk tatapan semua......pandai2 suda. tapi nda pa. segala informasi dan cerita pengalaman hidup bukan sahaja untuk dijadikan pedoman untuk diri sendiri tapi juga untuk yang lain. terutama sekali bila kita jatuh dan bangun semula. kerna itulah....hari kita x selalu indah....malah keburukan itu datang dri kita sendiri

Chat ja la....