Hp Baru yang termampu - Sony Ericsson C903

Akhirnya, sa dapat juga beli hp baru sekadar yang sa mampu. ewah2, sa muka2 excited btul smpai duduk dkat charger ah mo cek2 keistimewaan hp ni. so sa suda try2 ni hp, ok juga la.... xda la buruk sangat, xda la canggih sgt mcm aino ka, Xperia ka...hehe. tp berbaloi la juga. nah sa ada capture sikit2 gmbr utk diplayang.

sa suka ni hp sbb da ada gps....btl2 mcm gps keta la. tp mo ada line 3g la bru bleh guna. selain dr tu juga, ni hp da ada 5 mp cybershoot camera ah. walaupun da
x la seh
ebat digital camera, tp utk camera hp, sa rasa memadai suda. ada juga la yg sa x brapa suka, da pya casing cpt kutur n capat scratch. jd sa mo p beli casing protecter yg mcm gata2 tu...duit lg. pastu kan da pya speaker x la best sgt. tp sa x kisah sgt pasal speaker. sbb lagu sa dgr guna earphone. ringtone da pn bleh2 juga la. sa ni bkn kaki ringtone. sa slalu kasi vibrate supaya x lupa kasi silent tym kuliah. klu la berbunyi tym kuliah, KUYAK!. hahahaha.

mcm yg sa ckp td, hp ni keistimewaan da yg drg kasi war2, tuna camera da. yg best da kan, da ada burst pic bah. da ambil byk2 gmbr dalam satu click, pastu sanala kamu b
leh pili2 gmbr mana yg terbaek. mana snyuman yg x sumbing, ternmpak dungot, suma bleh pilih la. pastu kan, camera da ni ada smile shutter. da bleh detect face and da bleh ambil gmbr sendiri
bila objek yang digambar senyum dgn serta merta. mcm camera cybershoot yg lain la....hmm x juga special sgt kali. tp utk tatapan umum, sa ada uplod serba sedikit hasil gmbr2 dri camera itu sndiri. teda fotoshop2 k. sekian.

1 comments:

Dayang June 27, 2010 at 5:01 AM  

wow!hebat..hp plg sofistikated la ni dlm klas..hehehehe..next,kita punya janji mo bli...slr...hehhehehe

Click To support kama....

About Me

My photo
Penampang Sabah, disanalah tumpahnya darah saya. aiasehmen.... berminat dalam bidang nyanyian dan hiburan. walau apapun, tak kenal makan tak cinta...

Pengalaman mengajar kita....

Buat pertama kalinya saya mula menulis blog untuk tatapan semua......pandai2 suda. tapi nda pa. segala informasi dan cerita pengalaman hidup bukan sahaja untuk dijadikan pedoman untuk diri sendiri tapi juga untuk yang lain. terutama sekali bila kita jatuh dan bangun semula. kerna itulah....hari kita x selalu indah....malah keburukan itu datang dri kita sendiri

Chat ja la....